Autopoetsbedrijf Haarlem

Wiki Article

Ben je wel klaar met je Merdedes vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je Audi door ons poetsen. Iets dat je auto duf doet lijken komt door regen, de weersinvloeden geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Na vaak buiten op de parkeerplaats te hebben gestaan is dat ook best vanzelfsprekend, maar geen nood, in liefhebbende handen komt ie er als nieuw uit te zien. Voor de mooiste resultaten zullen we de laklaag weer als nieuw maken. Met alleen de betere producten te gebruiken en de meeste liefde leveren we jouw bolide weer af. Zie op onze webpagina vele voorbeeld afbeeldingen om jezelf te overtuigen.
Met een grote glimlach komen de buren naar je toe om te vragen of je een nieuwe heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in de auto stapt is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Spijtig, er valt spijtig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je auto dan weer compleet krasvrij te maken kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Na onze polijstbehandeling zijn beschadigingen die afkomstig zijn van je sleutelbos, een paar takken of steentjes weer compleet onzichtbaar. En vanzelf sprekend die kleur, volledig opgebloeid.

Heb je wel je ogen goed te kost gedaan aan die sprankelende kleuren van een bolide? Dat je een blokje aan het lopen bent en zoiets hebt van was dat maar mijn auto? Met onze glas-coating service gaat ook jouw auto er net zo uit zien, is dat niet de wens waar je met regelmaat aan zit te denken? Glascoating is een transparante laag over de bestaande lak heen, door dit blijft je heilige koe vele jaren extra beschermd. Wat nodig is, is dat de auto eerst tot in de details gepoetst moet zijn anders wilt het middel niet blijven zitten. Het eindresultaat is dat regen en al het andere viezigheid van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een schone vierwieler wordt gezien.

Je Ford interieur laten schoonmaken zodat deze er weer spik en span uitziet? Gesoffeerde zetels krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat aan de binnenzijde te vinden is is zo fatsoenlijk of als je net de sleutels hebt gehad. Als je de heilige koe al een geruime tijd hebt is deze een stuk vuiler als dat de bedoeling is. En wie wilt er nu gezien worden met een smerig interieur. De lederen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe zalig het auto interieur geurde toen je je Mercedes net bij de occations dealer had opgehaald? We gaan niet met een lekkere geur domineren, maar halen deze weg zodat je interieur weer aangenaam geurt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je bolide overal brandschoon. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Tevens is het best doordacht om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze services aan voor zowel particulieren als bedrijven. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij onder andere je familie. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Graag tot ziens.

Jouw bolide staat maar verlept bij de voordeur? Wij wassen je bmw van links tot rechts tot elk stukje weer blinkt. De weersbeïnvloedingen doen je honda weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na zoveel jaar buiten te zijn geweest is dat ook best logisch, maar geen nood, in specialisten handen komt ie er als fonkelnieuw uit te zien. De bovenste laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het mooiste uitkomst. Met sterke middelen en de meeste liefde krijg je de auto weer in glanzende staat terug. Zie op onze website vele voor en na foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen. In een zucht staat er dan weer een fraai glimmende bolide voor je garage waar je graag naar kijkt.

Op de meest willekeurige ogenblikken is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Zonde, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Al die vlekjes maken de kleur gelijk dof, het ziet er niet uit. Om van al die krasjes in je bolide af te komen kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die afkomstig zijn van je sleutels, een paar takken of grind weer compleet verdwenen. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Valt jouw oog ook op al die sprankelende auto's die sparkelen in het licht van de zon of onder straatverlichting? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de gelakte laag. Met onze nano-coating service gaat ook jouw Bmw er net zo meer info uit zien, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een extra beschermende laag over je bestaande lak heen welke vele jaren blijft werken. Alvorens de glascoating kan worden gewreven behoort de bolide eerst zorgvuldig gepolijst te zijn wilt het middel blijven plakken. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een blinkende vierwieler rondrijdt.

Wil je het interieur van je Renault laten reinigen zodat deze weer als nieuw is? Leren zetels krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat je ziet is zo fatsoenlijk of als het net uit de fabriek komt. Waar is het interieur laten opknappen voor nodig? Na een aantal maanden is het auto interieur lang niet zo fris meer als toen je het kocht. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu genoegen nemen met een smerig auto interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Lada net nieuw had gekocht? Alle nieuwe geuren die het auto interieur rijk is halen we er uit zodat je reukorgaan ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een compleet pakket bestellen kan, dan maken we je heilige koe overal brandschoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Uiteraard kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij precies wat er gedaan moet worden. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. Nadat je jouw auto schoon kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons onder andere bij je tante wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar eens bij ons langs.

Report this wiki page